LRM_EXPORT_20170630_213825

Igår hade vi ett riktigt juniavslut. Vi var på ödegården och plockade jordgubbar i mängder. Det var jag, mannen min, M och min mamma. Lilla familjen Henrikson fick med sig 18 liter hem. Vi ska safta, sylta och bara njuta av att få göra goda smoothies till vintern. Vi kommer också njuta av de färska under dagen. Det går ju inte för sig att bara frysa in.

LRM_EXPORT_20170630_213807

Alltså dessa godingar. Fyllda med järn och andra nyttigheter. I denna graviditet är jordgubbar extra gott…kan det vara en craving tro, hihi. Det passar bra nu när jag behöver fylla på mina järndepåer…MUMS.

LRM_EXPORT_20170630_214133

Jag rensade och rensade i evigheter. Mannen min och M var på lekplatsen en stund. Jag fick inte en lugn stund med lillan hemma. Hon ville ju så gärna ha en jordgubbe…”bara en till mamma”. Haha, självklart hade hon fått om hon inte hade kräkts på vägen hem från odlingen för att hon just ätit så många gubbar. Stackars liten…men…det verkade inte som om hon tog skada av det. Hon har frågat om jordgubbar hela förmiddagen idag, hihi.

LRM_EXPORT_20170701_103822

I morse njöt vi av rubinerna. De fick sin plats på smörgåsen…jätte gott!