web-3047-2 (1)

För en vecka sedan hade vi vår underbara vän C (midnattssolen.wordpress.com) här. Hon är en kär vän som vi träffade under studietiden i Piteå. Att hon tar sig tid att komma till oss, 110 mil från sitt eget hem, det får våra hjärtan att smälta av lycka. Att ta sig tid till varandra trots det långa avståndet visar så mycket kärlek<3

C har ett mycket gott hjärta och är en riktigt grym musiker. Dessa två egenskaper tillsammans skapar magi. Hon arbetar nu som musiklärare och jag kan bara tänka vilket bra arbete hon gör. Jag hade gladeligen velat ha lilla älsklingen på hennes lektioner. Förutom hennes musikaliska talang så äger hon bakom kameran.

C tog graviditetsbilder när storasyster låg i magen och nu har hon också tagit när lillebror ligger där. Haha…när hon fotar mig får hon utså både det ena och det andra. Jag är inte precis någon Heidi Klum och många knasiga idèer har jag som kan vara svåra att utföra. Som tur är så står den rätta personen bakom kameran och förädlar mina tankar så att resultatet blir magiska<3

Här har ni tre smakprov från vår photoshoot i förra veckan<3 web-3524web-3747