DSC_0259

Nu har vi fått hem en flaska till lillebror i en fantastisk pastellfärg. Så fin och naturligtvis säker vilket jag prioriterar högst. Tycker att det är underbart hur Twistshake kombinerar dessa två saker. Barnens säkerhet är det absolut viktigaste men visst är det roligt när det vi köper till barnen också passar vår estetiska smak.

Det som är så speciellt med just denna nappflaska är färgen. För ungefär en månad sedan lanserades den i fina pastellfärger. Väldigt trevligt för den som uppskattar de mindre starka färgerna bättre, hihi. Självklart har flaskorna samma finesser som förut. De är bland annat fria från BPA, BPS och BPF, tillverkad i förstklassigt polypropen, har en anti-kolik ventil som motverkar spädbarnskolik  och tillsammans med flaskan får man ett mixernät som löser upp eventuella klumpar samt en behållare som man kan fylla med tillexempel välling och ta med dit man ska.

Om ni anger koden “eleonorslillakrypin” så får ni just nu 20% på hela twistshakes sortimentet. De har många bra produkter som fungerar till olika åldrar. Faktiskt så hade vi besök av en tvååring under veckan som inte ville sova på kvällarna för att hon så gärna ville ta sig en sista smutt vatten ur vår dotters Kid Cup…bättre betyg går det inte att få.

DSC_0244

DSC_0277

DSC_0267