DSC_0006

När “M” låg i magen var jag snabbt ute med att fixa allt. Kläder inhandlades och spjälsäng sattes upp flera månader innan BF. Maken min min tyckte att jag var lite tokig men för min del var det skönt att börja förbereda inför det kommande nya livet tidigt. Denna graviditet har det varit helt tvärtom. Jag är i princip ute i den sista minuten. Nu har jag i alla fall fått packa upp alla kläder som vi sparat efter dottern. Inser dock att kläderna inte kommer räcka så jag har beställt hem lite nytt som kommer passa perfekt.

Det är ingen idé att stressa men det hade varit skönt att få boa i lugn och ro<3

DSC_0007

DSC_0009

DSC_0008

Tänk att det är dags igen…dags att bli tvåbarnsföräldrar. Det ska bli så spännande och roligt sammtidigt som det är lite skräckinjagande. Hur kommer vi klara denna nya utmaning, hur kommer M reagera…det finns så mycket frågeställningar. Dom kommer vi dock få svar på så småningom…Nu är det bara några veckor kvar<3

DSC_0014

Jag fullkomligt älskar lillebrors byrå som kommer från svärföräldrarna. Så gammal och vacker. Kommer passa perfekt i lillebrors kommande rum. Vi har förälskat oss i ljusgrönt/mintgrön här hemma<3