DSC_0177

När jag packade upp dotterns gamla kläder för någon månad sedan insåg jag att vi inte alls hade mycket småkläder sparat till lillebror. Vi gjorde oss av med mycket allt eftersom M växte då hon var en riktig kräkfia när hon var liten. Antingen blev de förstörda eller urtvättade.

Men nu…nu har vi däremot fyllt hans lager så att det finns lite att använda men också att växa i. Det känns skönt att ha fixat dessa måsten i förväg. Nu klarar vi oss så att vi bara  kan mysa in oss i bebisbubblan när liten kommer hem.

Mina absoluta favoritbutiker att handla från när det gäller barnkläder är kappahl och nextdirect. De har snygga kläder men de är också prisvärda. Än så länge kan jag inte klaga på kvaliteten och priset…ja det ekar inte tomt i plånboken efteråt vilket jag uppskattar. Det vore ju synd att säga att vi blivit rik på pengar av att bygga hus.  Likviditeten är så att säga…inte som den har varit. Men…rikedomen är så mycket större nu på andra sätt vilket känns än mer fantastiskt. Nu har vi ett helt hus där vår familj kan formas och huset är placerat på en fantastisk plats där barnen kan få växa upp, njuta av allt möjligt och få känna sig trygga<3

DSC_0166

DSC_0168

DSC_0184

DSC_0186