DSC_0270

Välkommen hem till lillebror…nu har han sin alldeles egen hörna här hemma i mamma och pappas rum.

Nu är lillebrors myshörna så gott som färdig här hemma. Det har sytts spjälskydd, kjol till sängen, ett babynäst, virkats ugglor och pysslats med annat smått och gott. Jag är så tacksam för min mamma som hjälpt mig så mycket och som varit villig att lägga ned all den tid som behövts. Vad skulle jag göra utan min fina mamma?

DSC_0291

Vilken utsikt vi har när vi vaknar…eller hur<3

DSC_0326

Mint är en sådan vacker färg och det kommer bli mycket i den färgen till lillebror, hihi. Den här filten hittade jag hos Babylove.se och den kommer få följa med till BB.

DSC_0298

En liten klädställning till lillebror där vi kan hänga kläder, kort, smågossisar och andra lillebrorsaker. Det är ett gammalt fönster som jag satt hönsnät i…blev finfint måste jag säga. Brukar alltid ha den till julkalendern så när det blir tid för det får lillebrors saker vara någon annan stans=).

DSC_0317

En gammal, gammal ryggsäck för bärplockning som nu fungerar till något lite mysigare. Här har vi lite kuddar, filtar och småsötisar gjorda av mor min.

DSC_0313

ÅHHH…nu är du mer än välkommen lillebror<3