DSC_0213

Ojojoj vilket regnväder vi haft idag. Det har inte varit mycket uppehåll men vad gör det…M har ju precis fått ett nytt regnställ som hon dessutom valt helt själv. Jag blev minst sagt förvånad då hon började hoppa när hon såg regnstället from the pink heaven…not. Hon har en rosa smak mitt barn…men vad gör det…man tycker om det färger man tycker om=).

Vi har inte bara varit ute lunkat i regnet idag. Nä…vi har myst inne också. Vi har druckit honungsvatten, bakat, lekt, röjt bland alla leksaker i M’s rum (vi ska göra ett lekrum så allt kommer inte stanna inne hos henne)  och så har vi myst i sängen med några böcker. Det finns egentligen inga dåliga väder…allt blir ju vad man gör det till=).

Jo just det ja. Vi har varit hos veterinären också. Jag är alltid lika nervös när vi ska dit. Speciellt när tänderna ska kollas. Ni förstår…vi hade ett skräckbesök för ett år sedan som slutade det med att hon fick dra ut 17 tänder. 17 TÄNDER…ni förstår kanske min oro. MEN…som tur är såg allt bra ut denna gång. Det är jag väldigt tacksam för då jag kämpat som en galning med att borsta hennes tänder. Hon hade däremot gått upp en hel del i vikt efter den akuta kastreringen så nu måste vi minska matmängden och komma igång med promenaderna igen när lillebror är här. Tur att vi har så fina veterinärer som hjälper oss på vägen till en hälsosammare vikt.

DSC_0218