DSC_0067

Lyssna och njut

Min lilla sångfågel har för första gången spelat in i vår studio. Hon ville så gärna testa att sjunga i micken och då passade vi på att spela in samtidigt. Det är ju så otroligt roligt att ha framöver i livet.

Lillärtan sjunger alltid här hemma. Hon sjunger fraser som hon hört på radion, låter de sjunger på förskolan och andra fina snuttar. Häromkvällen sjöng hon på “this girl is on fire”. Det ljöd i hela huset och tillslut i våra öron också…hihi. Vår tjej har en stark röst och kan sjunga otroligt ljusa toner. Fortsätter det så kommer hon ha en stor röst att arbeta med när hon blir äldre. Fast vem vet…kanske kommer hon spela fotboll istället eller göra något anat skoj. Det är nog svårt för henne att undkomma hennes musikalitet men vi kommer absolut inte tvinga henne att utveckla den vidare om hon vill göra annat. Här ska vi inte tvinga på henne våra egna drömmar=). Hon ska få prova sig fram tills hon hittar något hon verkligen vill göra och då kommer vi stötta henne<3