DSC_0258

Men mamma…ja måtte gå ut i bikini!

Idag skulle denna tjej promt gå ut i Bikini. Att gå ut räckte dock inte…nä…hon skulle även bada i våra “fina”, “rena” vattenpölar på berget. Tur att det var någorlunda varmt idag så att jag slapp tjafsa. Idag är en sådan dag då jag väljer mina strider.

M tycktes i alla fall njuta. Vatten är ju så roligt och då spelar det ingen roll hur varmt eller kallt det är, hihi. Nu sitter vi inne igen med en kopp te efter att ha duschat varmt. Självklart blev det kallt ute…hösten är ju påväg. Men…nu är älsklingstjejen glad och nöjd. Ibland kan man som föräldrar behöva tänja lite på gränserna.

Om ett par timmar kommer pappan i huset hem och då ska vi bara ha det mysigt. Innan lillebror kommer ska vi som familj göra så mycket som möjligt tillsammans. Vardagen tar snart en helt ny vändning<3

DSC_0261

DSC_0265

DSC_0268