DSC_0031

Nu är förlossningsväskan äntligen packad. Denna graviditet har alla förberedelser dragit ut på tiden. Det mesta har blivit klart alldeles för sent men nu…nu känner jag mig mer än redo att bli tvåbarnsmamma. I alla fall vad gäller det praktiska. Att bli tvåbarnsmamma mentalt…det får jag växa in i.

Av erfarenhet vet jag att det kommer både bäck och fostervatten ur de små kropparna. När M föddes fick vi låna kläder från sjukhuset då hon spydde fostervatten och blod som hon fått i sig under förlossningen. Denna gång har jag tagit med några fler ombyten. Använder hellre kläder med våra lukter så att lillebror kan få känna sig trygg från början<3

Nu hoppas jag att allt är med. Men…det gör kanske inte så mycket annars. Vi har ju bara 7 min till BB.

Till Lillebror
1 pyjamas
3 outfits (Body, byxor, strumpor)
2 mössor + 1 varmare till hemfärd
1 par tossor
1 stickad tröja (om det är varmt vid hemfärd)
1 filt
1 lillebrornalle
2 nappar
Babynest
Åkpåse (om det är kallt vid hemfärd)
Babyskydd
Till mig
1 mjukisdress från Chiara Forthi
2 par trosor
1 amningsbh
2 par strumpor
1 par sockar
Amningsinlägg
Purelan
Förlossningsbindor
Hygienartiklar (tvål, schampoo, balsam, tandkräm, tandborste, borste)
Övrigt
Kamera
Mobil
Laddare
Bragokex (Mums, min favorit)
Godis
Pass
papper gällande provsvar om min blodgrupp

DSC_0043

DSC_0044

DSC_0046