DSC_0112

Inatt vaknade jag med hemska smärtor i nedre delen av buken. Det kändes absolut inte som förvärkar…nej det var något helt annat. Jag gick upp och kissade för att se om det kanske blev bättre…det blev snarare värre. Det gjorde så ont och det kändes som att lillebror skulle trilla ut. Trots det så bestämde jag mig för att ta ett par alvedon och försöka somna om. Efter någon timme lyckades jag somna igen men vaknade ytterligare några gånger under natten. På morgonen ringde jag MVC och de sa att jag skulle uppsöka vårdcentralen och testa mig för urinvägsinfektion.

Nu har jag och lillsprättan nyss kommit hem efter att ha gett urinprov och blod. Vi fick svar direkt och proverna verkade se bra ut. Läkaren ville ändå vara säker så han skickade in det på odling.

Nu sitter jag i sängen och har nog kommit fram till att smärtorna berodde på att lillebror äntligen fixerat sig. Inte så konstigt att det gör ont. Nu finns det ännu mindre plats  för lillebror att röra på sig, det finns mer nerver att trycka på och mindre plats för allt annat som som ska få plats. Tacka vettja att det snart är klart och jag har lillebror på bröstet istället.

Vilken dag som helst nu<3