DSC_0020

Idag är en riktig tröttisdag men jag försöker ändå. Ibland skulle jag bara vilja dra täcket över huvudet och sova, sova, sova…men…det går inte. Jag har en treåring här hemma som behöver underhållas. Visst…hon kan leka en stund själv men hon gör inte gärna det. Just nu kan hon bara underhålla sig själv när hon sitter framför tv:n. Jag vill helst inte att hon sitter där men jag måste erkänna…just nu blir det ganska mycket. På torsdag är dagen för BF…på torsdag räknas lillebror som helt färdigbakad. Inte konstigt att jag är sliten. Jag sover inte på nätterna och på dagarna vankar jag mig fram med krämpor i kroppen.

Trots detta så fick jag och M till det idag. På morgonen bakade vi tillsammans så att vi har något att bjuda våra gäster på när lillebror kommit. Ett ganska enkelt och inte så energikrävande pyssel. M tyckte att det var roligt och jag kunde sitta ner vid arbetsbänken i godan ro och instruera lilltjejen.

Nu ska vi ta det lite lugnt och sedan ska jag försöka fortsätta med att inreda huset med smådetaljer. Har så många fina saker som jag vill få fram på de rätta platserna<3 Vad ska ni göra idag?<3   DSC_0017DSC_0018