DSC_0291

Idag är sista dagen som gravid…eller ja…sista dagen innan beräknad förlossning. Vår älskade dotter kikade ut på BF +6. Alltså 6 dagar efter beräknad förlossning. Jag har en känsla av att det kommer bli något liknande med lillebror för han ger inte så många tecken på att han vill komma ut. Han trivs väl inne i magen där han kan höra mammas hjärtljud som en dov och trygghetsingivande trumma<3. Jag förstår honom…vem hade inte tyckt om en sådan miljö?

DSC_0338

Det mesta har kommit på plats och vi kan känna oss lugna inför lillebrors ankomst. Ni vet hur jag tycker om att pyssla och dona för att få det sådär fint och hemtrevligt. Vi ligger lite efter om man ser huset i sin helhet men några vrår här och där har vi fått iordning i alla fall. En vrå som är sådär mysig är lillebrors. Jag vill att han ska ha det bra och kunna känna ro i sitt nya hem. Den viktigaste platsen för ro är viloplatsen. Han kommer antagligen ligga i vår säng den första tiden men vi vill ändå ha en fungerande sovplats för honom från start där han kan vila då och då under dagarna.

Ja han får då sannerligen en mysig viloplats.  Mycket tack vare mamma som har hjälpt till att pyssla ihop olika saker att inreda hans vrå med. Jag är så välsignad med så bra familjer runt omkring mig som hjälper till på olika sätt. Mitt hjärta exploderar av kärlek<3

 

DSC_0337