Hon där och lillebror…de viktigaste minimänniskorna

Nu är hösten här och jag njuter. Visst…jag är less på att vara gravid men tanken på höst hjälper mig på något sätt. Tänk vår nyfödda lilla plutt, det är kallt ute, inne har vi tänt ljus och hela familjen sitter framför brasan och bara njuter av varandra. Kan ni tänka er…vi är en familj…en lycklig familj med så mycket kärlek för varandra<3

Ibland kommer jag på mig själv med alla dessa lyckans tankar. Jag är så rik och det är min familj som gör mig det. Tänk att min och E’s familj blivit berikade med två skatter. Två små guldklimpar som är våra barn…det är ju löjligt….tänk vilken grej. Vi slängdes in i föräldraskapet för snart 4 år sedan. Vilka rookies vi var….vi visste så att säga ingenting….hur skulle det gå egentligen? Ja…allt har gått bra. M är en av de finaste minimänniskorna jag vet. Hennes hjärta är så fullt av kärlek och hon visar sådan ömhet…det är inte klokt vad som finns i den lilla kroppen<3. Snart har vi lillebror här och då börjar ett nytt kapitel i livet. Jag tvivlar inte på oss som föräldrar. Visst…vi gör misstag och agerar inte alltid på de sätt vi vill men det…ja det är ju bara mänskligt.

Tacka vettja resten av familjen. Föräldrar, syskon och gammelföräldrar. När vi brister finns de där och fångar upp. Alla runtomkring våra barn är så viktiga. Det är inte bara vi som sår frön i dem. Vi har huvudansvaret och ingen kommer någonsin kunna ta vår plats…men…det är bra att vara fler<3