Tags

DSC_0083

Min lilla älskling…bara en vecka gammal<3

I fredags fick lillebror hem en present från gänget på Twistshake. Innehållet hade inte kunnat vara mer passande…vi fick…NAPPAR! Från början ville jag inte att lillebror skulle suga så jätte mycket på napp men just nu sitter hans som fastklistrad i bröstet och då kan det vara skönt med ett alternativ.

Twistshakes napp  är utvecklad på det sätt så att du som förälder kan känna dig trygg gällande ditt barns säkerhet och välmående. Nappen är skonsam mot huden tack vare de fyra stora lufthålen, den är fri från BPA, BPS och BPF, den är gjord av noggrant utvald Supersoft-silikon och så är den ortodontisk vilket innebär att den inte hämmar ditt barns tandväxt. Den är säker för ditt barn och trygg för dig.

Här hemma har vi många produkter från Twistshake och hittills är vi jätte nöjda. Vår dotter som är den flitiga användaren tycker om färgerna, formerna som passar hennes små händer och sedan så älskar hon såklart det produkterna används till. Så fort vi går ut för att mysa åker hennes kid cup ner i packningen. Att hon så gärna vill ha med den gör mig glad då jag vet att den inte sölar och att den är säker från insekter som vill smacka av det läckra innehållet. Det bästa med produkterna är att jag vet att de är framtagna med noga eftertanke gällande säkerhet. Säkerheten är det absolut viktigaste för mig. Jag uppskattar också det bemötande vi får av de anställda. De är alltid positiva, glada och seriösa. De gör att jag känner trygg i mitt val av produkter till mina barn.

I samarbete med Twistshake får ni nu 20% rabatt på hela sortimentet om ni anger koden eleonorslillakrypin20 i kassan. Passa på…det är en mycket bra deal<3

@twistshakebaby #twistshake

DSC_0093

DSC_0105