DSC_0149

NOVA STAR…cool, soft Swedish design!

NOVA STAR är ett svenskt företag som startade 2004. De tillverkar baby- och barnkläder med ambitioner att skapa plagg av hög kvalitet, i en skön och hållbar design och med ett material som håller länge. Kläderna som lillebror fick tillhör NEWBORN-kollektionen. Utgångspunkten för denna kollektion är “A STAR IS BORN” och fokuset ligger på att skapa fina och mjuka plagg.

TREND är NOVA STARS kollektion för de äldre barnen. Det är slitstarka unisexkläder som tar sitt avstamp inom Urban Street och som vill förmedla en avslappnad känsla i att inte tvingas passa in i en mall. Jag tycker just nu att det är väldigt roligt med lite coolare kläder till barnen då jag blivit lite trött på allt ryschpysch. Missförstå mig inte…jag älskar det också men det ÄR roligt att kunna alternera lite. Dessutom vill jag ha kläder som är snygga men som tål att lekas i. Kläderna från NOVA STAR har just dessa två faktorer. De har en snygg och skön design men de är också slitstarka. Jag är så trött på att vareviga dag klä Malva i skitkläder som typ är ett måste eftersom vi bor i skogen men jag vill inte heller klä henne i finare kläder och behöva säga “det där kan du inte göra…akta kläderna”. Med dessa plagg slipper jag klä henne i skitkläder plus att jag slipper säga till henne att inte leka si och så…tummen upp för det.

Jag tror minsann att farbror S får ta med sin skateboard ner till jul…skulle passa perfekt. Om nu inte snön väljer att komma förstås…vilket jag i och för sig hoppas, hihi.

Du har fortfarande möjligheten att köpa dessa underbara kläder till ett reducerat pris. Anger du koden ELEONORSLILLAKRYPIN i kassan hos novastar.nu så får du 25% rabatt. Detta gäller hela veckan på hela sortimentet, en gång per kund. Passa på att fynda.

@nova_star #novastar

DSC_0123

DSC_0110

DSC_0121