DSC_0073

Vilken magisk kväll i en magisk leksaksaffär.

Igår hade Kurragömma i Borås sitt årliga julevent dit jag var inbjuden tillsammans med andra influencer. Ser ni bilden ovan…detta är deras magiska skyltfönster. Tänk om fler butiker och dess personal la ner mer möda och värme…då skulle juletiden spraka och glittra så som man hoppas att den ska göra. Vissa kanske tänker “ett eländigt PR trick” men det var inte det jag kände. Jag kände enbart värme och glädje att någon lagt ned så mycket tid på att få sina kunder att känna sig välkomna och upplyfta….kärlek, kärlek, kärlek.

Inne i butiken var det lika magiskt. Inte bara på grund av godsakerna, alla leksaker eller det där presentbordet dit allas blickar riktades. Nä…det var alla fina människor som gjorde hela grejen. Hela tiden såg jag ansikten som jag kände igen. Jag gick fram och hälsade och förstod att “jamen det är ju du”. Nu har jag fått ett ansikte på de människor som sitter och skriver där bakom skärmarna. Jag fick också lära känna dem lite närmre….ni vet på det där sättet som man inte kan genom mobilen eller datorn. Nu blev det lite mer på riktigt<3

Tillsammans med andra mammorna och bloggarna fick jag lära mig om butikens leksaker, idéer och tankar. Det var väldigt lärorikt och de berättade saker som jag aldrig tänkt på…att leksaker måste vara CE märkta och vad som går hem som present på dop och mycket, mycket mer. Efter deras undervisning blev det tävling…ni vet det där presentbordet som alla suktade efter. Ett namn drogs ur hatten och personen vars namn stod på lappen fick svara på en fråga som vi fått svar på tidigare under kvällen. Vet ni vad…mitt namn drogs ur hatten och jag kunde svaret på den fråga de ställde och jag…eller kanske mina barn, hihi…är nu stolta ägare av ett tält från kids concept. Väldigt nöjd över denna vinst. Förutom detta fick jag en goodiebag med mig hem innehållande en RUBENS ECCO, en poster från MRS MIGHETTO, en babyleksak och fina tatueringar. Jag köpte också med mig en födelsedags present till storan…hon kommer bli så glad över den populära spanska dockan “stor baby”.

Jag är så nöjd över kvällen som jag tillbringade tillsammans med min lille vapendragare. Lilleman skötte sig otroligt bra. Han sov en liten stund, myste i famnen en stund och bara var sitt vanliga jag…tillfreds och nöjd. Tack Anna, Pia och Theodora för att jag och lillebror blev inbjudna. Tack för allt vi fick lära oss och alla människor vi fick möjlighet att träffa. Ni gör ett otroligt bra jobb och det märks att ni brinner för ert arbete. Det bidrar till att vi som konsumenter känner oss trygga i de köp vi gör.

Alla som ännu inte varit på Kurragömma…ÅK DIT. Ni kommer få en magisk upplevelse<3

 

DSC_0053

DSC_0069

DSC_0071

DSC_0037

DSC_0066

DSC_0076

DSC_0088