DSC_0085

Imorgon är det första december…detta är helt klart en av mina favorittider. Allt pyssel, bak och fix…det är så mysigt. En av favoriterna är julkalendern som jag gör till storasyster varje advent.

Adventskalendern gjorde jag klar igår när storan var på föris. När hon kom hem och klev innanför ytterdörren gav hon ifrån sig ett glädjetjut…”äj det mina paket”, tjöt hon. När jag sa “ja det är de…lillebror är för liten ännu”så gav hon ifrån sig ännu ett tjut, hihi. Vår tjej älskar presenter och alla dess slag av överraskningar. Det positiva  är att de inte måste vara stora. För henne skulle det räcka med att få en sten…då skulle hon bli överlycklig. I paketen ligger det dock inte så många stenar. I år har jag fått tag på lite smått och gott. Det är allt från russin, kläder och småleksaker.

I år blir juletiden extra speciellt…det är den första i vårt eget hus.

DSC_0025

DSC_0061

DSC_0063

DSC_0074