DSC_0129

Äntligen börjar vi komma i ordningen i huset. Det tar allt för lång tid men nu inför juletider så har det blivit gjort ganska mycket…framför allt på nedervåningen där vi har sällskapsytorna. En ny matgrupp har inhandlats (vi vill få plats med många gäster), vintergardiner är uppsatta och fönstren har blivit ombonade med både ljus och grönt. Här och där finns hörn som är extra ompysslat men i stort sett har varje del av köket/vardagsrummet fått sin beskärda del av kärlek.

Jag trivs så bra nu när jag sitter i köket, vid bordet, äter frukost, kollar ut över trädgården och ser ekorrarna hoppa från gran till gran. Julstämningen börjar infinna sig och jag tror faktiskt att jag kommer kunna behålla den hela julen. Detta år är jag nämligen ute i god tid. Jag känner mig förberedd och inte ett dugg stressad inför allt som jag vill fixa med. Jag ska koka lite kola, fixa pynt till granen och få upp det i den gröna skönheten, slå in julklappar och fixa fram lite, lite mer pynt…sedan är julen mer än varmt välkommen.

I år ska jag njuta av denna underbara tid tillsammans med min underbara familj. Jag har det så bra på alla sätt och vis.

DSC_0154

DSC_0115

DSC_0125

DSC_0126