Vecka 37

DSC_0097

1 Vecka postpartum

DSC_0655

Nu…4 månader postpartum

LRM_EXPORT_20180207_103741.jpgIdag är det fyra månader sedan lillebror föddes. Han växer så det knakar vilket innebär att det går åt mycket energi för både honom och mig. Det märks att amning kräver mycket av kroppen. Just nu ligger jag 3 kg under invägnings-vikten och rätt som det är kan jag bli helt slut i kroppen. Ni behöver dock inte oroa er…jag mår bra och lever ett glatt matliv ;D.

Jag har precis börjat träna och oj vad tufft det är. Kroppen är verkligen svag och konditionen är som bortblåst. Jag har hittat ett 40 dagars träningsschema som jag följer just nu. Föregående vecka var upplagd på detta sätt: 1. Styrka 2. Cardio/core 3.  Styrka    4. Stretch 5. Cardio/Core 6. styrka 7. Stretch . Innan varje pass får du hjälp med uppvärmning och stretch. Du följer instruktören Ashley Conrad och du hittar hennes videos på Youtube.

Nu ska denna mamma bli lite piggare, vigare och få en starkare kropp. Himla bra när man har 2 barn att bära/jaga ;D.

Puss på er<3