LRM_EXPORT_20180210_112454.jpgJag verkligen älskar vårt hus. Planlösningen är precis så som vi ville ha den, det är lagom stort och trädgården är amazing…vi har både gräsmatta och skog. Det allra bästa är dock läget.  På två minuter tar vi oss ner till sjön,  på 20 är vi framme på förskolan, åker vi bil i 10 minuter är vi nere på stan, och efter 45 minuter på tåg är vi i Göteborg. Sedan ligger både Trollhättan och Uddevalla nära så arbetsmöjligheterna blir genast många fler.

Resan har dock inte bara varit enkel. Som vissa av er redan vet så har vårt vatten ställt till en hel del problem. Vi har en egen borrad brunn och det vatten som finns i är jätte dåligt. Det är fullt av järn, mangan, turbiditet och kalk. Innan vi satte på filter kunde vi inte ens duscha för att det förstörde vårt kakel och klinkers. Vi måste tyvärr byta ut/kompletera vårt nuvarande filter då det inte räcker till. Vi har kollat omkring lite själva och insett att det kommer bli en riktigt dyr historia. Det kommer antagligen hamna runt 70 000 – 100 000 kr. Känns så fruktansvärt tråkigt då vi kommer behöva prioritera bort mycket annat som vi vill göra i huset. Samtidigt vet vi att vi inte har något val…vi måste ha rent vatten. Som tur är har vi sparat undan lite pengar så att vi fortfarande har en bra buffert när detta är klart. Extra jobbigt känns det såklart då vi båda är föräldralediga. Just nu rullar inte pengarna in. Men…föräldralediga är vi inte hela tiden så det kommer finnas tid för att spara.

Detta ska lösa sig det med<3