LRM_EXPORT_20180226_181808.jpg

Jag går oftast hemma och svassar omkring och då orkar jag oftast inte gå omkring i jeans eller andra stela kläder…jag vill ha det bekvämt och skönt. Jag har mycket skräpkläder, vilket är bra, men jag har blivit lite trött på att gå omkring i byxor med färgfläckar och tröjor som är för stora. Nu har jag rensat bort dessa plagg och lagt dem på en separat plats. De kommer inte komma fram förens jag ska klippa gräset, rensa i trädgården eller liknande, haha.

Så…för att slippa mina slitkläder köpte jag, under förra veckan, hem lite nya plagg som är både sköna och snygga…bland annat den här dressen som Kenza varit med och skapat åt Puma. Hennes kollektion är otroligt snygg och fräsch…modern men med en vintage touch. Hela kollektionen hittar ni HÄR.

LRM_EXPORT_20180226_181752.jpgLRM_EXPORT_20180226_181740.jpg