LRM_EXPORT_20180303_224419.jpg

I lördags fyllde jag 28 år och det blev en riktigt drömmig dag. På morgonen väcktes jag av två skönsjungande älsklingar. De hade med sig mackor, ägg, smoothie och presenter…tänk att de vet precis vad jag tycker om<3.

Istället för att stå i köket hela dagen och laga mat inför middagsbjudningen spenderade jag tid med familjen. Jag hade nämligen förberett allt dagen innan. Grytan var fin och mör och tårtan var monterad. Att göra på detta sätt passade mig bättre…jag ville inte stå i köket hela dagen. Det viktiga var att dagen skulle handla om mig, min man och mina barn…oss tillsammans…de gör mig gladast<3

Efter pulkaåkning, liiiite städ och mycket bus bytte vi om och så var det dags att välkomna våra gäster. Kvällen blev verkligen lyckad och jag är så enormt tacksam för alla som kom. Utan er hade min dag blivit mycket mindre…värdefull. Även om jag älskar att laga mat, baka och kalaspyssla för att göra andra (och mig själv ) glada så var de sakerna bara ett plus i kanten..det var NI som var det viktiga<3

LRM_EXPORT_20180303_224450.jpg