LRM_EXPORT_20180724_203515.jpg

Livet går vecka efter vecka! Nyfödd är redan nio månader och blir tio om bara någon vecka…hur gick det till? Med sömnlösa nätter och intensiva dagar så har mina egna intressen fallit i glömska…bland annat detta…bloggen! De korta stunder jag varit “fri” från mammasjuka barn har jag lagt på att göra…ingenting. Det har blivit mycket serier, soffhäng och, vid enstaka tillfällen, lite musicerande. När jag ser de som har fler barn än tre så tänker jag ibland…hur får de livet att gå ihop? Det är i alla fall så jag tänker nu. Mina mamma-super-krafter har helt plötsligt bytts ut mot…ligga-på-sofflocket-krafter! Men vad gör det att jag är trött och endast orkar med mina underbara guldklimpar. Jag menar…de är ju små under en sådan kort tid. Typ imorgon kommer de vara tonåringar med finnar som undrar om både det ena och det andra. Självklart kan jag känna mig less ibland men det är väl bara mänskligt<3 eller vad säger ni?

Nu när det är sommar känns allt i alla fall mycket lättare. Både jag och mannen är hemma, vi behöver inte krångla med varmkläder, det är bad, mat, bad, mat…ja ni förstår. Att sedan krypa upp i en solstol under ett fruktträd…det är toppen under dessa medelhavsdagar. Några som också verkat trivas bra i denna värme är de små skogsrubinerna. Vi har plockat hallon och fryst in, plockat för att ha till frukost…ja till allt. Det finns så mycket vilda bär nu och de är så stora och fina. Vilken lycka för barnen att bara kunna gå utanför dörren och plocka munnarna fulla<3

Förresten har ni sett min nya header. Fotar gör jag i alla fall…om än lite mindre än vad jag gjort förut!