LRM_EXPORT_20180801_103919.jpg

Igår spenderade vi en dag ute på bästkusten med min familj…familjen Nilsson. När vi planerade vår heldag så var önskemålen om aktivitere lite blandade…några ville bada och sola medan jag och Emil mest ville göra saker som barnen skulle tycka om. Ni vet ju vad man säger…glada barn är glada föräldrar, hihi! Så…efter många vändor av tänkande så bestämde vi oss för att åka till Lysekil.

Lysekil är en välkomnande stad för både stora och små…det finns saker att göra för båda parterna. Vi besökte bland annat havets hus vilket fokuserar på de yngre men också uppskattas av de äldre…jag menar…vilken vuxen tycker inte om att se bläckfiskar och stora krabbor? Nä…det är ju inget man ser i det vardagliga livet precis. Där inne sprang Storan runt och tjöt av glädje. Samtidigt var det en liten skräckblandad förtjusning när de stora kattfiskarna kom simmandes mot henne…då backade hon snabbt bort från glaset. Även Melker tyckte att det var roligt. Fiskarna var så stora och han kunde komma nära dem…de gick inte att missa.

LRM_EXPORT_20180801_103954.jpg

Att krypa i en tunnel med vatten på båda sidorna…spännande.

LRM_EXPORT_20180801_103905.jpg

Det fanns så mycket att se…stort, smått, färgglatt, grått!

LRM_EXPORT_20180801_103931.jpg

Mina föräldrar och min syster tyckte att det var viktigt med sol och bad. Jag var inte alls lika pepp på grund av barnens välmående. Jag menar…det skulle bli sommarens varmaste dag! Finns det ens skugga på kuststränderna? Vi gick ner till stranden och där…ja där löste sig allt på bästa sätt. Vi fick tag i en av de tre skuggplasterna som fanns…yihoo! Det skulle inte heller bli problem med att underhålla barnen. De är ju inte alls vana vid havet så jag tänkte att de kanske inte skulle vara så peppade på att bada på grund av alla snäckor, tång o.s.v. Stället visade sig dock vara mycket barnvänligt…de hade städat hela stranden och badområdet. På stranden fanns också en kiosk så när vi tyckte att Storan behövde vila från vattnet så satt vi en lång stund och åt glass…mums!

LRM_EXPORT_20180801_104116.jpg

Lillebror är ute och plöjer i vattnet

LRM_EXPORT_20180801_104020.jpg

Stora som små tyckte om att bada igår!

LRM_EXPORT_20180731_230304.jpg

Det var långgrunt vilket passade Storan utmärkt. Även om hon blivit så mycket modigare så passade det henne bättre, hihi!

LRM_EXPORT_20180801_104147.jpg

Efter en lång men positiv dag så var vi alla tröttade när vi landade hemma. Innan vi åkte hade jag mina farhågor men det visade sig att jag oroat mig i onödan…i alla fall när det gäller denna kuststad. Vi kan verkligen rekommendera att åka till Lysekil…från en barnfamilj till en annan<3

Kramar från mig till er<3