LRM_EXPORT_20180728_102929.jpg

Ikväll passar vi på att njuta…imorgon börjar Emil jobba heltid igen!

Detta är sista kvällen på denna underbara tid vi haft tillsammans sedan Melker föddes. Vi har verkligen spenderat sååå mycket tid tillsammans som familj. Den sjunde oktober gick Emil hem för att vara ledig 5 av 7 dagar i veckan…förstår ni vilken lyx. Jag känner mig faktiskt lite nervös för att spendera så mycket tid med barnen själv. Tänk om det blir strider dag ut och dag in? Tänk om jag flippar totalt på grund av trötthet? Det finns så många om och men…huvaligen…lite hurvens får jag av tanken. MEN…även om Emil varit hemma mycket så har jag ändå testat på livet som ensam hemmamamma förut. Ta bara gången han var i Frankrike. Han blev borta längre än planerat på grund av strejk och att han blev kvarglömd på hotellet de fick övernatta på. Stackarn var helt själv i Frankrike och skulle försöka ta sig hem . Tur att det inte var jag som blev kvarglömd…jag skulle fått värsta paniken! Mannen min tyckte mest det var trevligt att få träffa nya människor…typiskt honom, hihi!

Nu ska vi njuta av denna sista kväll. Har hittat en ny grej som vi diggar…hemmagjorda drinkar. Det har vi gjort mycket denna sommar…gott och lite extra hemmalyxigt. Kalla drinkar har också passat perfekt denna extremt varma sommar. Nu ska jag gå en trappa ner och förbereda lite myspys för mig och min bättre hälft innan vi kryper till kojs…helt plötsligt så är det inte så lämpligt att lägga sig klockan 01.00 längre!  Vardag…here we come!