LRM_EXPORT_20180812_220116.jpg

De tre senaste nätterna har jag, storan och lillebror sovit tillsammans…så otroligt mysigt. Storan har velat göra det länge men jag har skjutit fram det hela tiden på grund av lillebrors dåliga nattsömn…men…äntligen sover han hela nätter igenom. Nu ligger dessa två återigen inne i mitt och mannens sovrum…tänk att jag får dela säng med de bästa små guldklimparna.

Det är så vackert att se dem ligga där tillsammans och snusa. Sovande barn är alltid, av någon “okänd” anledningen, vackra men denna gång är det inte lugnet som är det vackra. Tänk två barn sovandes tillsammans som är syskon…syskonkärleken riktigt genomsyrar hela luften. Jag har länge velat se dem tillsammans på detta sätt men det är inte förens nu som min önskan gått i uppfyllelse. Jo faktiskt…det har varit en ganska så stor önskan. Kanske låter det lite löjligt men jag tycker bara att det är så vackert. Stor&liten, liten&stor, syster&bror, bror&syster…ovillkorlig kärlek!