LRM_EXPORT_20180728_103129.jpg

Och helt plötsligt blev det höst…bara sådär…från en dag till en annan.

Vi har verkligen haft en pangsommar…ibland lite för bra om ni frågar mig. Min farmor har alltid klagat på värmen och jag har som blivit lite irriterad på det och lovat mig själv att aldrig bli likadan. Men vet ni vad? Självklart har jag brutit det “löfte” jag gav mig själv för år och dár sedan. Nu sitter jag själv och säger “åh så varmt det är”, nä nu får det bli lite svalare”, om det ändå vore vinter”…haha, ja ni förstår vad jag menar. Ibland blir det inte som man tänkt sig. Men…jag tar det med ro och skrattar åt det.

Såhär i efterhand när det från en dag till en annan blivit höst så saknar jag ändå värmen. Jag är lite sådan som vill ha det som inte är eller det jag inte har…så dumt…bättre att njuta av nuet. Imorgon ska det bli lite varmare och då ska vi passa på att bada. Det har det blivit mycket av i sommar. Till och med badkrukan, alltså jag, har badat mycket. Tänk att det ska behöva bli 27 grader i vattnet för att det ska släppa, haha.

Nu hoppas jag på ett fint och lagom varmt september. För tre år sedan, när vi flyttade ner från Piteå, var just denna månad jätte fin. Då kunde vi fortfarande bada och solen värmde sådär skönt som den bara gör på våren och sensommaren.

Vi får se hur det blir men oavsett så ska jag försöka njuta och leva i nuet oavsett väder…det är verkligen något jag måste öva på och inte bara när det gäller vädret<3

LRM_EXPORT_20180728_103043.jpg