LRM_EXPORT_20180819_152450.jpg

Jag ångrar verkligen att vi målade vitt i så många rum när vu byggde huset. Färgen håller dåligt, det blir fläckar direkt och gipsskivorna har spruckit runt fönstren på grund utav att huset rör sig. Detta har dock inte skett i de tapetserade rummen. Så…igår tapetserade jag och min mamma över den vita färgen i rummet som ska bli lillemans. Melkers inflytt till sitt eget rum känns både bra och dålig. Den innebär förhoppningsvis bättre sömn för oss alla samtidigt som jag inser att han växer och blir stor…bebistiden är SNART över.

När vi skulle bestämma färg och tapeter till vårt hus, #villabotevik, fastnade jag för kollektionen Linen från boråstapeter. Färgerna och så behagliga och linnestrukturen ger ett levande intryck. Då, för nästan två år sedan, ville jag tapetsera med kulören Jade. Det blev aldrig av men nu pryder den väggarna i Melkers rum så fint. Nyansen känns behaglig, hemtrevlig och rofylld…Melker kommer sova gott där.

Nu återstår bara att inreda rummet. Just nu har vi en…spjälsäng. Inte så mycket att inreda med men ni vet vad man säger…sakta men säkert. Rummet kommer prydas med mycket trä och andra lite mörkare kulörer för att bryta av de lite ljusare väggarna. Detta kommer bli så bra…jag längtar efter att se det färdigt.

LRM_EXPORT_20180819_152452.jpg