2205-2019-0223723179673384116333.jpeg

Välkomna till dagens verklighet❤️ Idag mår vi inte så bra! Allt började när jag skulle gå och lägga mig. Då blev jag så yr…som att jag kunde känna jorden snurra. Sedan började jag frysa och magen gjorde ont! Några timmar senare började lillebror gråta. När jag tog upp honom i famnen, fortfarande yr och illamående, var han jätte varm och han började kväljas (För den som undrar…ja hans pappa hade kunnat ta upp honom men jag är den ende han accepterar under natten)! Jag somnade i hans rum men efter en timme vaknade han igen och kräktes. Jag gav honom febernedsättande och lite välling och efter det var allt bra. under eftermiddagen fick han feber igen så vi fortsätter att ta allt i slowmotion. Pappa är hemma från jobbet idag…så tacksam❤️

Welcome to todays reality❤️ Today we don’t feel so good! It started when I was going to bed. I felt so dizzy…like I could feel the world spin. Then I started to freeze and my stomach hurted! A few hours later little brother started to cry. When I picked him up still feeling dizzy and nauses he was burning up and he started to nauseate (for the ones who wonder…yes his dad could have picked him up but I am the only one he accepts during the night)! I fell asleep in his room but after one hour he woke up again and now he vomited. I gave him medication for the fever and some gruel and after that everything was fine! During the afternoon he got his fever back so we continues the day in slowmotion. Daddy is home from work today…I feel so thankful❤️

2205-2019-0252779179702440449662.jpeg

Att sova med min son i samma säng är inte så tokigt…eller? Tyvärr så somnade han inte så jag vet inte svaret på den frågan😂!

Sleeping with my son in the same bed isn’t to bad…or is it? Unfortunately he didn’t fall asleep so I don’t know the answer on that question😂!

2205-2019-0220279179729940541324.jpeg

När minimannen sovit och storasyster har varit ute med pappa på äventyr har jag passat på att vila. Jag har läst, ätit min favoritfrukt (satsumas), druckit mitt favorit te (Friggs mango & havtorn)  och tittat på “The Alienist”. Denna serie utspelar sig i slutet av 1800-talet och handlar om illustratören John Moore som möter rättpsykiater (alienist) Dr. Laszlo Kreizler för att få fatt i en seriemördare. Serien är magstark men också fängslande. Om du gillar drama och deckare så är denna serie något för dig

When my little man has been sleeping and big sister has been on adventures with daddy I have taken the time to rest. I have been reading, eating my favorite fruit (satsumas), drinking my favorite tea (Friggs mango & havtorn) and watching “The Alienist”. This serie is about when the newspaper illustrator John Moore meets the criminal psychologist (alienist) Dr. Laszlo Kreizler to investigate a serial killer in New York during the late 19th century. It’s quite brutal but also captivating. If you like drama and detective stories this is something for you!

2205-2019-0252280179761941141840.jpeg

Pussar och kramar❤️

XO❤️