2605-2019-1243981299740379266762.jpeg

Denna dag ligger mig extra varmt om hjärtat…idag är det morsdag❤️ Innan jag fick barn trodde jag att denna dag handlade om att skämma bort mamman. Att hon inte skulle behöva lyfta ett finger på hela dagen, att hon skulle få presenter och att barnen skulle uppföra sig lite extra bra. Självklart är det roligt att få presenter, bli uppmuntrad, äta gott och bli bortskämd men för mig handlar morsdag om något helt annat idag.


This day means a lot to me…today we celebrate mother’s day❤️ Before I had children I thought this day was about spoiling the mother. That she didn’t have to lift a finger for the whole day, that she would receive presents and that the children would behave better than they usually do. Of course it’s fun to get presents, to be encouraged, eat something tasty ant to be spoiled but nowadays mother’s day means something completely different to me.

2605-2019-1240104299736502450617.jpeg

Tänk…tänk att just jag fick bli mamma. Jag träffade min livspartner som ville samma som mig, våra kroppar klickade och vi kunde faktiskt skapa liv tillsammans, min kropp har varit stark nog att bära barn och tänk…även förlossningarna har vi klarat oss igenom. Tillsammans har vi skapat det vackraste som finns…två barn och ett tredje som växer sig starkt i magen. Tacksamhet…det är det dagen handlar om för mig.❤️


Think…just think that I got to be a mum. I met my life partner and he wanted the same tings I wanted, our bodys matched and we could create life, my body has been strong enough to carry children and we have even managed giving birth. Together we have created the most beautiful thing there is…two children and one who is growing strong in my belly. Thankfulness…this is what the day is all about for me❤️

2605-2019-1248307299744704910511.jpeg

Vet ni att…jag känner mig så ödmjuk och välsignad…för jag vet…jag vet att detta inte är en självklarhet. Jag vill gratta alla mammor därute som gör ett fantastiskt jobb men jag vill också skicka en kram till dig som saknar en mamma, till mamman som saknar ett barn, till kvinnan som ville ha barn men inte fick chansen och till dig som känner sig försummad av sin mamma eller sitt barn…ni finn i mina tankar❤️


You know…I feel humble and blessed…because I know…I know that you can’t take this for granted. I want to congratulate every mother who do a fantastic job but I also want to send hugs to you who have lost a mother, to the mother who have lost a child, to the women who never got the chance becoming a mother and to you who have been neglected by your mother or child…you are in my thoughts❤️

2605-2019-1235265299731662731867.jpeg

Jag vill speciellt tacka barnens älskade mormor och farmor. Ni betyder mer än ni kan förstå. Det kommer en tid då jag och Emil inte kommer vara så populära och då…då behöver vi inte oroa oss för vi vet att de alltid har er att luta sig mot…ni kommer leda in dem på de tryggaste vägarna igen.

Och tillsist…till mina älskade barn. Ni och er pappa betyder allt för mig. Ni ger mig hopp och gör varje dag meningsfull. Kärleken till er går inte att beskriva…ni ger mitt liv en mening❤️


I want to send a special thank you to my childrens grandmothers. You mean more to them than you can understand. It will come a time when Emil and I will not be so popular and then…then we don’t have to worry because we know they can lean on you…you will lead them ont o the safest roads again.

And finally…to my beloved children. You and your daddy means everything to me. You give me hope and make every day meaningful. The love for you is indescribable…you give my life a purpose❤️