0106-2019-0149466501058408140210.jpeg

Igår frågade min make med ironisk röst “Bor vi i en djungel älskling”? Jag svarade honom lika ironiskt “Är det vad du vill? Då fortsätter jag med glädje att spendera våra pengar på citrusträd, olivträd, mangoträd…och kanske ett höftskynke…då kommer du bli rena rama Tarzan älskling”!


Yesterday my husband asked me with ironic in his voice “Do we live in a jungle honey”? I replied to him as ironic “Is that what you want? Then I happily continue spend our money on citrus tress, olive trees, mango tress…and maybe a loincloth…then you will be the next Tarzan honey”!    

0106-2019-0143639501052581930836.jpeg

Det är så otroligt roligt att få sköta dessa godingar. Blommorna luktar gudomligt, de är ett vackert inslag på altanen, de ger frukt (vi har skördat flera frukter från vårt limeträd) och de är utmanande växter vilket jag uppskattar.

Och vet ni vad…nu har jag visst köpt på mig ytterligare två citrusträd🙈. Senast välkomnade vi ett satsumasträd och ett grapefruktträd till familjen. Som många vet så älskar jag satsumas och grapefrukt…grapefrukt är otroligt gott att äta till frukost. Nu hoppas vi att mina gröna fingrar håller sig gröna så att dessa träd klarar sig lika bra som limeträdet gjort. Jag tror jag fått mig ett nytt intresse❤️!


It’s incredibly fun to manage these goodies. The flowers smell divine, they are a beautiful feature on the patio, they give fruits (we have harvested several fruits from our lime tree) and they are challenge plants witch I appreciate.

And you know what…I have bought another two citrus tress🙈. Most recently, we welcomed a satsuma tree and a grapefruit tree to the family. As many of you know, I love satsumas and grapefruit…grapefruit is amazing to eat for breakfast. Now we hope that my green fingers will continue to be green so that these trees will survive just as well as the limetree has done. I think I’ve got myself another interest❤️!

0106-2019-0155410501064352440209.jpeg

Pussar och kramar från mig


XOXO from me