0206-2019-0234907534325607821592.jpeg

Från och med idag kommer jag försöka uppdatera er om vad som händer vecka för vecka i min graviditet. Så roligt att kunna gå tillbaka och läsa hur graviditeten var och kanske finner någon av er glädje, hopp och tröst i att du inte är ensam gällande de kroppsliga och mentala förändringar som sker i och med graviditet och föräldraskap❤️

Barnets status|Nu är vår guldklimp cirka 30cm långt från huvud till fot och hon väger i början av denna graviditetsvecka ungefär 790g. Inne i magen är det livat men jag vill också tillägga att hon, för min del, är lagom aktiv. Jag vet att hon är vid liv inne i magen men jag får också sova om nätterna. Kanske blir det en tjej som sover hejdundrandes bra om nätterna…nä nu ska jag inte säga för mycket😅.

Min status| Just nu är jag inne i en ganska så bra period. Hormonerna spökar inte lika mycket längre och magen har ännu inte hunnit bli sådär tung. Jag har än så länge bara gått upp 3 kilo vilket gör att kroppen fortfarande känns hanterbar för min korta längd😊. Men…det är klart att jag känner av graviditeten. Jag är tröttare än vanligt (ibland vill jag bara rymma hemifrån), jag har oftare ont i huvudet och så det nya tillägget…jag tror att jag har en nerv i kläm i ena skinkan🙈. När jag står, lyfter och går för mycket får jag ont någonstans i nedre delan av ryggen/rumpan. När kroppen är för trött så hugger det till för varje steg jag tar…pust…och jag som hade tänkt börja röra på mig lite mer (läs ut och gå🙈). Jaja…var sak har sin tid helt enkelt❤️.

Övrigt|Vi har förresten bestämt namn till vår lilla flicka. Det är så otroligt fint och passar perfekt till Malva och Melker❤️.


From this day I will try to update you about whats happening week by week in my pregnancy. For me it’s fun being able to look back on this pregnancy and maybe you could feel happiness, hope and comfort that you aren’t alone with what’s happening with your body and soul during pregnancy and parenting❤️. 

Baby’s status|Now our sweetheart is about 30cm long from head to toe and weighs around 790 grams in the beginning of this pregnancy. Inside my belly it’s lively but not to lively. I know that she is alive and I can sleep just fine in the nights. Maybe she’s a girl who will sleep through the whole nights from the start….haha…maybe I shouldn’t say to much😅.

My status|Right now I’m in a pretty good period. The hormones are now more stable and my babybelly has not yet become so heavy. So far, I have only gained 3 kilos, which makes my body still feel manageable for my short length😊. But… of course I feel I’m pregnant. I’m more tired than usual (sometimes I just want to run away from home), my head hurts more frequently and now something new to ad on the list…I think I got a pinched nerv in my right buttock🙈. When I walk, lifts to heavy and stands for to long it hurts in the lower part of my back/buttock. When my body are to tired every step hurts..and I, who had intended to start being more healthy (read taking walks). well, well…everything has its own time❤️. 

Other|By the way, we have decided name for our little baby girl. It is so incredibly beautiful and sounds perfectly together with Malva and Melker❤️

0206-2019-0240730534331430674716.jpeg

Puss och kram från mig❤️


XOXO from me❤️