0706-2019-0139840689864819596817.jpeg

Tidigare idag besökte jag mödravårdscentralen för första gången sedan gravidvecka nio…tänk att det redan har gått femton veckor sedan dess. Jag verkligen ÄLSKAR att träffa barnmorskan. Jag får ta prover, väga mig, mäta magen, prata med barnmorskan om denna fantastiska resa men framför allt så får jag lyssna på det lilla pyret i magen❤️

Idag fick jag höra min dotters hjärta för första gången. Det var lika magiskt som med de andra två…jag tröttnar aldrig på det ljudet. Det inger ett lugn och allt blir så mycket mer verkligt. Jag blir också påmind om vilket mirakel det är att jag och Emil faktiskt matchade…att vi har fått gåvan att bli föräldrar. Inför detta känner vi stor ödmjukhet och glädje❤️

Vecka 24+6:
HB: 127
Glykos: 3,6
Vikt: +3,5kg
Blodtryck: 110/50 (utan frukost)
Sf mått: 23-24
Barnets hjärtljud: 147

Egentligen spelar inte dessa siffror någon roll…det viktigaste är att jag och barnet mår bra. Jag tycker bara att det är så roligt att jämföra med mina andra graviditeter❤️


Earlier today I visited the maternity care center for the first time since pregnancy week nine…it has already been fifteen weeks since then. I really LOVE to meet the midwife. I get to take blood samples, weigh myself, measure my belly, talk to the midwife about this amazing journey but above all I get to listen to the little one’s heartbeat❤️

Today I heard my daughter’s heart for the first time. It was as magical as with the other two…I never get tired of that sound. It makes me calm and everything becomes so much more real. It also reminds me of which miracle it is that Emil and I actually matched…that we have been given the gift of becoming parents…we feel humble and joyful❤️

Week 24+6:
Blood count: 127
Blood glucose level: 3,6
Weight: +3,5kg
Blood pressure: 110/50 (without breakfast)
Sf height: 23-24
Baby’s heartbeats: 147

These numbers doesn’t really matter. The most important thing is that we are ok…me and the baby. I just enjoy comparing with my other pregnancies❤️

0706-2019-0134603689859582121297.jpeg

Puss & kram


XOXO