1606-2019-0305600939609192445167.jpeg

Igår kväll gick hela familjen ner för att ta ett litet kvällsbad innan det var dags för barnen att krypa ner i sängarna. Samtidigt planerade jag att fota mig själv inför kommande inlägg. Barnen badade i sjön med pappan i huset och jag fortsatte längs vägen då min tanke var att fota på en brygga som ligger lite längre bort.

Jag gick ner för trappan som leder ner till bryggan och fick se en liten grå boll intill vassen. Jag blev så nyfiken och var tvungen att gå närmre…jag förstod att det var ett djur men inte vilket. När jag kom närmre kunde jag se att det var en liten uggleunge som satt där och sov mitt på marken. Han var så söt…precis som en fluffig liten boll.


Last night we went down to the lake to take an evening swim before it was time for the children to crawl into their beds. I also planned to photograph myself in front of the water for future posts. The children swam in the lake with their dad in the house and I continued further down the road towards a small jetty.

I went down the stairs leading down to the jetty and saw a small gray ball next to the reed. I became so curious and had to go closer…I understood that it was an animal but not which one. When I got closer I could see that it was a little baby owl who sat there sleeping on the middle of the ground. He was so cute…just like a fluffy little ball.

1606-2019-0302358939605950425897.jpeg

Det blev tyvärr inte så mycket bad för resten av gänget för jag var ju bara tvungen att ringa dit dem. Jag menar…hur ofta ser man en uggla och då en uggleunge? Vi fick dessutom komma jättenära vilket kändes fantastiskt då jag har ett fast objektiv! Att de inte riktigt fick till badet gjorde dock inget…vi fick ett fint minne att lägga i hjärteasken❤️


Unfortunately, the rest of the gang did not get much bath because I just had to call them. I mean…how often do you get the chance to see an owl and of all a baby owl. We also got to get really close which felt great when I have a fixed lens. The fact that the rest of the family did not really get to take a swim, however, did nothing…we got a nice memory to put in the hearts❤️

1606-2019-0357003939600595269127.jpeg

Nu hoppas vi bara på att den lilla dunbollen fortfarande har en mamma som kommer och hjälper och att den är såpas stor så att den klara sig på marken❤️


Now we just hope that the little fluffy ball still has a mother who comes and helps and that it is big enough that it can survive on the ground❤️

1606-2019-0349397939592989578503.jpegPuss och kram


XOXO