1706-2019-0138576967125485466489.jpeg

Veckans to do list:
Måndag: Idag börjar vi arbeta på det efterlängtade uteprojektet! Jag ska planera matlistan och lite annat inför midsommar.
Tisdag: Jag ska undervisa en av mina sångelever i vår musikstudio!
Onsdag: Vi har inte spikat än på grund av det skiftande vädret men förhoppningsvis blir det en dag på Emmaus lantgård.
Torsdag: Min syster och hennes sambo kommer ner från Stockholm för att fira midsommar med oss!
Fredag: MIDSOMMAR!!!
Lördag: Gravid- och familjefotografering
Söndag: En lugn dag hemma


My weekly to do list:
Monday: Today we’ll start working on the  long-awaited outdoor project! I’m going to plan what to eat and how we will celebrate midsummer’s eve. 
Tuesday: Today I will teach one of my song students in our music studio!
Wednesday: Hopefully we’ll spend our day at Emmau’s farm. It depends on the weather.
Thursday: My sister and her partner are visiting us during midsommer’s eve
Friday: MIDSUMMER’S EVE!
Saturday: Pregnancy and family photographing
Sunday: A peaceful day at home.

1706-2019-0141811967128720586281.jpeg

Veckans bästa start: 
Det finns nog inget finare än att se sina barn bli så där glada så att ögonen strålar och man kan se hur de riktigt funderar…är det här till mig? Idag kom farfar upp med en present till Melker och den hade inte kunnat vara bättre…han fick en tramptraktor. Han fullkomligt älskar dessa fordon…han dras till dem. När vi är nere hos barnens farmor och farfar så försvinner denna lille pojk varje gång. Eller ja…försvinner och försvinner. Vi vet precis var han är…han står framför traktorn och tittar på den med stora ögon❤️

Veckan nystart: 
Om jag ska vara helt ärlig så har det inte gått så jätte bra med förra veckans utmaning. Mitt mål var att jag skulle försöka att inte säga något negativt till mina barn och min partner för att man ska sträva efter en tålmodig relation. Denna vecka har jag dock varit så trött och tröttheten brukar påverka mitt tålamod till det negativa. Detta är dock inget jag ska gräva ner mig i utan jag bär med mig denna utmaning också under den kommande veckan…det är trots allt något man bör bära med sig i sitt hjärta hela tiden.


My weekly best start:
There isn’t anything that can beat seeing children become so happy that their eyes radiate and you literally can see them think…is this for me! Today grandpa visited us and with him he had a present to Melker and it could not have been more perfect…he got his own tractor. He loves this vehicles…he is drawn to them. When we visit grandpa and grandma he always disappears. Well, maybe not exactly disappears…we always knows where he is. He stands in front of the tractor and looks at it it with big eyes❤️

My weekly fresh start:
Ok now I’m completely honest…last week’s challenge has not gone that well as i hoped. My goal was that I would try not to say anything negative to my children and my partner in order to strive for a patient relationship. However, this week I have been so tired and fatigue usually affect my patience to the negative. But, this isn’t something that will bring me down. I will persist with this challenge for this upcoming week to…after all, this way of thinking is something that you should always carry in your heart. 

1706-2019-0132599967119507971699.jpeg

Veckans utmaning: Kärlekens fem språk
Har du tänkt på att vi människor uppskattar att få men också att ge kärlek på olika sätt? Det finns en bok som heter kärlekens fem språk som tar upp just fem olika sätta att visa kärlek på. Dessa är: gåvor, närhet, tid, tjänster och komplimanger. Oftast känner man starkare för en av dem men det behöver inte heller vara svart och vitt…kanske föredrar du en blandning av dem? Dessa kärleksförklaringar kan också förändras med tiden beroende på vart man befinner sig i livet.

Förutom att fortsätta med förra veckans utmaning kommer jag också fokusera på Emils kärleksspråk. Emil känner att jag älskar honom lite extra när jag ger honom tid. Det kan vara att vi försöker få till mer kvalitetstid tillsammans men det kan också innebära att jag ger av min egen tid till att lyssna på hans tankar och idéer kring hans musicerande. Det är alltid lättast att ge kärlek på det sätt som man själv tycker om att få kärlek på…MEN…det är helt klart värt att gå utanför sin comfort zone för att få någon annan att känna sig älskad❤️


My weekly challenge. The five love languages
Have you ever thought about that humans appreciate receiving love but also giving love in different ways? There is a book called the five love languages ​that tells you about five different ways of showing love. This big five is: giving gifts, give closeness, give of your time, give services and give compliments. Usually one feels stronger for one of them, but it doesn’t have to be black and white…maybe you prefer a mix of them? These love declarations can also change over time depending on where you are in life.

Except continuing with last week’s challenge, I will also focus on Emil’s love language. Emil feels that I love him a little bit extra when I give him time. It can be that we try to get more quality time together but it can also mean that I give of my own time to, for example, listen to his thoughts and ideas about his music. It is always easier to give love in the way you appreciate to been given love…BUT..it’s definitely worth going outside your comfort zone to make someone else feel loved❤️

1706-2019-0127000967113909328470.jpeg

Pussar och Kramar


XOXO