1806-2019-0222319997712109402447.jpeg

Baddräkt|Nakdfashion

Idag har lilla babymagen fått bo i min nya baddräkt❤️ Det har inte varit så värst soligt ute men det är varmt så vad passar bättre än att tillbringa lite tid vid sjön? Barnen älskar det, vi älskar det…alla njuter vi av lite tid vid/i vattnet.

Vad trivs du bäst i…bikini eller baddräkt? Jag tycker det känns bättre att ha på sig baddräkt när magen blir större. Det är så obehagligt när trosorna halkar ner under kulan och man hela tiden måste dra i dem för att det känns som man visar för mycket😅När vi badar här hemma i sjön spelar det kanske inte så stor roll dock…här är det ju bara vi…fast det känns alltid roligt att vara fin inför sin man❤️

Malvas kommentar när jag tog kortet|” Mamma får jag vissa det kortet för alla? Du har så snygga bröst”. Jag höll på att skratta ihjäl mig…jag måste skaffa en bok så jag kan skriva ner alla hennes roliga kommentarer😂

Puss och kram


Today my little baby belly has been living in my new swimsuit❤️ It has not been so sunny outside but it is warm so what could be better than spending some time by the water. Our kids love it, we love it…we all enjoy some time by/in the water.

What do you feel most comfy in…a bikini or a swimsuit? I feel most comfy in a swimsuit when the belly is getting bigger. It is so uncomfortable when the panties slip down under the baby belly and you have to pull them up all the time because it feels like you are showing too much😅 However, when we take a swim by our lake it may not be a big thing though…here it is just us…although I like to look beautiful in front of my husband❤️

Malva’s comment when I took this picture|”Mom, can I show this photo for everyone? Your breasts looks great”. I could not stop laughing…I have to get a book so I can write down all of her funny comments😂

XOXO