2006-2019-104383058558742796783.jpeg

189 dagar gjorda|91 dagar kvar till Bf

Barnets status|Det har redan gått 67% av graviditeten…måste det gå så fort? Det känns som om jag nyss blev gravid…och alla sparkar som delas ut…de började ju kännas typ igår.  Tja…sparkarna har jag förvisso känt sedan vecka 15 men nu i veckan har det lilla livet börjat hicka. Jag älskar och har alltid älskat att känna dessa rytmiska hickningarna…det gör att allt känns så mycket mer verkligt❤️

Min status|För min del så känns det inte som att så mycket förändrats mer än att magen vuxit till sig. Jag mår fortfarande bra förutom att jag har ischias ofta och att jag lätt blir flåsig. Jag är tacksam att det varit ganska svalt ute under veckan som gått…om huset blir för varmt är det sååå svårt att sova.

Övrigt|Idag är det midsommar och jag har hela familjen runt mig. Det är så mysigt och jag är så tacksam för att mina barn har så många omkring sig som älskar dem❤️

Veckans bön|Under dessa veckorna, då barnet inom mig sätts samman genom kärlek, skydda oss båda och led oss genom denna tillväxt❤️

2006-2019-103737058552283478034.jpeg


189 days done |91 days to go

Baby’s status|67% of the pregnancy has already passed…why does it have to go so fast? It feels like I just got pregnant…and…wasn’t it yesterday that I felt her kick for the first time? Well…I have felt her kicks for a while now but this week I felt her hiccup for the first time. I love and have always loved to feel these rhythmic hiccups. It makes everything feel so much more real❤️

My status|For me, it doesn’t feel like so much have changed during this past week. Well…except for the growing belly. My health is on top except for the sciatica and that I easily get out of breath. I’m grateful for the cool weather Sweden offers right now…if the house gets to up heated  it’s so hard to sleep.

Other|Today it’s Midsummer and I have the whole family around me. I really enjoy it and I feel so grateful that my children have so many loving people surrounding them❤️

This week’s prayer|During this last weeks, while the child within me is knit together in love, protect us both and guide our growth❤️

2006-2019-104826158563173745220.jpeg

Kläder från Nakd
Puss och kram


Clothes from Nakd
XOXO