Att spendera midsommar tillsammans med familjen är det perfekta sätt att fira den blomsterdagen❤️ Det är inte vilken dag som helst…det är en dag full av fina traditioner. Man binder kransar, klär en midsommarstång som man sedan dansar kring, man äter färskpotatis med sill och så äter man förstås nyplockade jordgubbar. Jag skulle säga att denna högtid är barnens dag…det är i alla fall vad den borde vara❤️


Spending midsummer together with the family is the perfect way to celebrate this flowery day❤️ It’s not any day…it’s a day full of many beautiful traditions. You tie midsummer wreaths, dress the midsummer pole, dance around it, eat new potato with herring and of course you eat freshly plucked strawberries for dessert. I would say that this day is the children’s day…or at least it should be❤️ 

2206-2019-0916481109955194197274.jpeg

Jag älskar jordgubbar och jag tror nog att jag älskar dem lite extra nu när jag är gravid. Jag måste dock säga att min craving hade kunnat vara värre😆


I love strawberries and I think I love them a little bit extra while pregnant. However, I have to say that my craving could have been worse😆 

Familj…de är min familj…varenda en av dem❤️ 


Family…they are my family…everyone of them❤️ 

2206-2019-0959981109758693806679.jpeg

Jag har en stor familj men också en familj som inte är lika stor…det är familjen som jag har format tillsammans med min älskade man Emil❤️


I have a big family but I also have a family that isn’t that big…the family that I have formed with my beloved husband Emil❤️

2206-2019-0908700109767413483761.jpeg

Jag var såklart tvungen att föreviga min lilla bebismage. Jag vill så gärna kunna visa vår dotter dessa bilder när hon blir äldre. Och jag…jag kommer att vårda dessa minnen djupt i mitt hjärta❤️


And of course my little baby bump had to be photographed. I want to be able to show  our little girl this pictures when she gets older. And I…I will cherish these memories deep within my heart❤️

Puss och kram


XOXO