Veckans bästa start: 
Jag drömde länge om att få bygga hus i Stora Botered innan det blev verklighet. Detta lilla paradis ligger vid sjön, nära tre städer och man får andas frisk luft utan att det är långt in till staden. När vi tog beslutet om att bygga nytt var vi så nervösa…var detta verkligen rätt beslut? Jag måste säga att vi inte har ångrat oss en enda gång. Huset är precis så som vi ville ha det och läget är helt fantastiskt. Jag är så tacksam för vårt hem. Inte bara för att det är så vackert och att vi kan bada när vi vill…huset betyder så mycket mer. Det är vår fristad och det är här vår familj kommer svetsas samman. Tänk också vad det kan få betyda för andra. Vi vill ha ett öppet hem dit alla kan få komma och känna sig älskade precis så som de är❤️


My weekly best start:
I dreamed about building houses in Stora Botered a lot before it became reality. This little paradise is located by the lake, close to three cities and you can breathe fresh air without being far from the city. When we made the decision to build our house from scratch we were so nervous…was this the right decision? I have to say that we haven’t regretted our choice once. The house is exactly as we wanted it and the location is absolutely fantastic. I’m so grateful for our home. Not just because it’s so beautiful and that we can go for a swim whenever we want to…the house means so much more. It is our sanctuary and this is where our family will grow strong. And just think what it can mean for others. We want an open home where everyone can come and go as they please and feel loved just the way they are❤️ 

Veckans to do list:
Måndag: Idag måste jag arbeta i trädgården. Rabarbern behöver skördas, ogräs rensas och tistlar ryckas upp ur gräsmattan.
Tisdag: Idag kommer vi fortsätta bygga på vårt uteprojekt.
Onsdag: Det ser ut att bli dåligt väder så vi passar kanske på att åka till badhuset.
Torsdag: Absolut inget inplanerat…vi tar dagen som den kommer.
Fredag: Ni får veckans uppdatering “vad har hänt under graviditeten denna vecka?”
Lördag: Lördagsmys med barnen…ni vet det där med godis och film🙈
Söndag: På förmiddagen åker vi till kyrkan.


My weekly to do list:
Monday: Today I have to work in the garden. The rhubarb needs to be harvested, weeds cleaned and thistles removed from the lawn.
Tuesday: Today we will continue to build on our outdoor project.
Wednesday: It seems to be bad weather so we might go to the bathhouse. 
Thursday: Nothing planned…we take the day as it comes.
Friday: You get this week’s pregnancy update.
Saturday: Saturday candy and Saturday movie with the kids.
Sunday: We are going to church.

Veckan nystart: 
Denna vecka har jag varit hård mot min kropp. Magen har vuxit mycket under veckan och jag har funderat på hur det kommer påverka min kropp om den fortsätter växa i samma takt. Med Melker fick jag en stor mage i förhållande till min storlek…inte så konstigt då han vägde närmare  4300g.  Detta påverkade kroppen otroligt mycket…den återhämtade aldrig formen och styrkan riktigt. Jag vet att jag ska se på min kropp med snälla ögon och att det är hjärnspöken som intalar mig massa strunt…men…ibland är det bara så svårt. Denna vecka ska jag använda mig av papper och penna för att tränga bort dessa onödiga tankar.

Veckans utmaning: Älska din mammakropp
Skriv upp två saker du tycker om med din kropp för varje dag som går❤️

Pussar och kramar


My weekly fresh start:
This week I have been harsh against my body. My belly has grown a lot during the last week and I have been thinking about how it will affect my body if it continues to grow at the same rate. With Melker I got a big belly in relation to my size…it was understandable because he weighed almost 4300g. This affected my body incredibly much…it never recovered the shape and strength properly. I know that I should look at my body with kind eyes and that it’s the brain ghosts who’s trying to fill me with rubbish…but…sometimes it’s hard. This week I will use a pen and paper trying to surpress these unnecessary thoughts. 

My weekly challenge. Love your mum body
Write up two things you like about your body every day of this week❤️

XOXO