DSC_2986.jpg

Är det inte fantastiskt…en av de dyrbaraste skatterna växer sig stark inuti mig. Jag känner mig ödmjuk inför min graviditet och att jag fått bli mamma. Det är inget jag tagit/tar för givet och jag tackar Gud för att jag blivit välsignad med två, snart tre, himmelska gåvor❤️


Isn’t it amazing…one of the most precious treasures is growing strong inside of me. I feel humble before being pregnant and being a mum. It’s nothing I took for granted and I thank good that I have been blessed with two, soon to be three, heavenly gifts❤️

DSC_2995.jpg

DSC_3018.jpg

Två som blev ett genom giftermålet och som tillsammans skapat tre liv…det är så vackert. Emil är min trygghet, min klippa, min bästa vän och den bästa pappa våra barn kan ha. Jag är så tacksam för att det är tillsammans med dig som jag skriver min livshistoria. Du skrattar tillsammans med men du bär mig också när jag inte klarar av att ta mig framåt ensam❤️


Two who became one in marriage and together have created three lives…it’s so beautiful. Emil is my safety, my rock, my best friend and the best father our children could have. I am so grateful that it is you who I write my life story with. You laugh together with med but you also carry me when i’m unable to walk the road alone❤️

DSC_2977.jpg

Tack Gabriel för att du ville föreviga denna tid i livet…det betyder så mycket för oss. Besök hans websida gabrielriveros.com för fler vackra bilder📷


Thank you Gabriel for taking this photos…it means everything to us. Go and visit his site gabrielriveros.com for more beautiful pictures📷

DSC_2966.jpg

Puss och kram


XOXO