2706-2019-0908965252850958224949.jpeg

196 dagar gjorda|84 dagar kvar till Bf
196 days done|84 days to go

Barnets status|Nu är 70 % av graviditeten avklarad…imorgon kommer vi dessutom kliva in i tredje och sista trimestern. Vår minstingtjej är nu cirka 34 cm från huvud till fot och väger omkring 1,2 kg. Skulle förlossningen sätta igång tidigt så finns det redan nu stor chans att vår solstråle skulle klarar sig…men…vi får hoppas att hon stannar inne i tryggheten ett bra tag till.  Enligt forskare börjar barnet drömma under denna vecka som gått…vecka 28❤️

Min status| Jag mår fortfarande bra…lite illamående till och från men det löser jag med gaviscon. Fick en trötthets dipp igår men då hade barnen vaknat ovanligt tidigt plus att vi hade massa att göra i och med jordgubbsplocket. Jag fick dock gå och lägga mig senare under dagen vilket var…JÄTTE SKÖNT. Lilla skrållan fortsätter att hicka och böka runt i magen. Rörelserna är inte längre så små…de har blivit större och kraftigare. Kan det växa en blivande boxare inne i min magen kanske❤️?


Baby’s status|Now 70% of the pregnancy is completed…tomorrow we will step into the third and last trimester. Our little girl is now about 34 cm from top to toe and weighs about 1.2 kg. If she would wan’t to arrive earlier, there is already a great chance that she would be able to survive…but…we hope that she will stay safe and secure in my tummy for a while longer. According to researchers, the baby begins to dream during this week that passed…week 28❤️

My status|I am still feeling fine…I get a little bit nausea before bedtime but I solve it with gaviscon. Yesterday I got really tired but then the kids woke up unusually early plus we had a lot to do because of the strawberries we plucked in the morning. However, I got to go to bed later in the day which felt as if the heaven had arrived. Our cutie pie continues to hiccup and move around in my belly. The movements are no longer so small…they are bigger and more powerful. Maybe a boxer is growing inside my stomach❤️?

2706-2019-0951694252833687495785.jpeg

Övrigt|Nu börjar också Malva känna lillasysters rörelser. För henne har det varit svårt att förstå vad som är vad men nu när sparkarna är kraftigare så går det inte att ta fel❤️

 

Veckans bön|Håll mitt hjärta troget mot den enda sanna uppgiften som väntar…att få välkomna detta barn med hjärtat fullt av kärlek…amen❤️


Other|Now Malva has also begun to feel the baby’s movements. For her it has been hard to know if the movements have just been my breathings or her sisters kicks. But now when the little one is stronger Malva knows when baby M is saying hi from inside my belly❤️

This week’s prayer|Keep my heart faithful to the one true task before me…to welcome this child with my heart full of love…amen❤️

2706-2019-0900601252842594529637.jpeg

Klädet från NA-KD (Hoss x NA-KD)

Puss och kram


Clothes from NA-KD (Hoss x NA-KD)

XOXO