0107-2019-1231218353892811753281.jpeg

Veckans bästa start: 
Att skriva denna punkt får mig alltid att tänka till lite extra kring hur viktigt det faktiskt är att hitta det positiva i det lilla. Det är ju långt ifrån varje måndag som bjuder på upplevelser då man känner…wow…detta kommer jag bära mig med långt framöver. Något som jag älskar men som jag kanske tar lite lite för mycket för givet är att få äta en god frukost tillsammans med dem jag älskar. Det är inte bara en startsträcka att få äta denna måltid tillsammans❤️


My weekly best start:
Writing this part always makes me think a little extra about how important it is to see the positive in the little. It is far from every Monday that offers experiences when you feel…wow…I will carry this with me for a long time ahead. Something I love but might take for granted is to have a tasty breakfast with those I love. It’s not just a meal you eat to refill you’re energy❤️

0107-2019-1235817353897410913697.jpeg

Veckans to do list:
Måndag: Ut på cykeläventyr med familjen.
Tisdag: Flädersaft ska göras och jag kommer undervisa en av mina sångelever.
Onsdag: Idag postas del 2 av “our keys to a happy relationship”.
Torsdag: Träffa Barnmorskan.
Fredag: Det ska bli regn och vad passar då bättre än att ha lite innemys.
Lördag: Bara vara och ha lite lördagsmys på kvällen.
Söndag: Utvärdering av den gångna veckans utmaning.


My weekly to do list:
Monday: We are going on an adventure by bike with the family. 
Tuesday: Elderflower juice is on the agenda this day and so are also my song student. 
Wednesday: Today I will post part 2 of “our keys to a happy relationship”.
Thursday: I will meet my midwife. 
Friday: This is going to be a rainy day så we take the opportunity to have a great day inside…that is also needed sometimes.
Saturday: We have nothing planned except for the Saturday candy.
Sunday: Evaluation of the past week’s Challenge.

0107-2019-1227229353888822754844.jpeg

Veckan nystart: 
Det har inte alls gått bra med utmaningen jag gav mig själv förra veckan. Jag har fått blackouts när jag sjungit och glömt text men jag har aldrig fått det i en sån här situation. Jag har aldrig haft så svårt att ge min kropp komplimanger som jag har nu. Antagligen beror detta på att jag blir påverkad av sociala medier men också att jag är gravid och bara ser alla delar av mig själv växa. Att jag påverkas av sociala medier är ingen annans fel…jag tillåter mig själv att bli påverkad. Jag kan önska hur mycket jag vill att idealen såg annorlunda ut men istället för att bara se på så gör jag något åt det genom att lära mig filtrera alla intryck❤️

Veckans utmaning: Älska din kropp
Fortsätt att skriva 2 saker jag tycker om med min kropp varje dag. Sålla informationen som kommer till mig genom media…ta hjälp av Emil❤️


My weekly fresh start:
It has not gone well with the challenge I gave myself last week. I have got blackouts when I have sung in front of an audience but I have never got one in a situation like this. I have never had such a hard time giving my body compliments as I have now. This is probably because I get affected by social media but also that I am pregnant and only see all parts of myself grow. The fact that I am affected by social media is no one else’s fault…I let myself get affected. I can wish how much I want that the ideals would be different but instead of doing nothing I do what I can by learning how to filter all of the impressions that reaches me❤️

My weekly challenge: Love your body
Continue to write 2 things I like with my body each day. Filter the information you get thru media…ask Emil for help❤️

0107-2019-1222976353884569161095.jpeg

Puss och kram


XOXO