0107-2019-0944547363572739760137.jpeg

Bebismagen…min älskade bebismage! De senaste två dagarna har jag fått känna av baksidan med att vara gravid. Jag har varit sååå trött både mentalt och fysiskt…så tufft. Jag har bara velat gråta och gömma mig i ett litet hål någonstans. Det tuffaste har dock varit kroppen. Känslan är att jag sprungit ett maratonlopp samtidigt som jag haft ångest. Hjärtat har rusat, jag har varit andfådd, musklerna har värkt och jag har liksom fått tänka på andningen. Jag vet att just detta varit tungt med de andra två men det har aldrig varit såhär jobbigt. Jag vet inte om det beror på att liten trycker på lungorna, att jag har brist på järn, att kroppen syresätter sig lite dåligt eller om jag bara är sååå trött. På torsdag ska jag till barnmorskan men jag hoppas innerligt att det hinner lugna sig tills dess. Har ni någon erfarenhet kring detta? Det må vara min tredje graviditet men det är alltid skönt att få stöd av andra❤️

Puss och kram


Baby belly…my lovely baby belly! The past two days I have felt the negativities about being pregnant. I have been so tired both mentally and physically…it’s so though. I have just been wanting to cry and hide in a whole somewhere. However, the toughest have been about my physically strength.  I have felt like I have run a marathon and at the same time endured anxiety. I know that I have felt the exact same thing with my two other children but it has never affected me this much. I don’t know if it’s because our little one is pushing against my lungs, that my iron levels are low, that my body doesn’t oxygenates itself enough or if I’m just sooo tired. On Thursday I will meet my midwife but i hope that I have started to feel better by then. Do you have any experiences? This may be my third pregnancy but it’s always comforting to have support from others❤️     

XOXO