0407-2019-0237761439762194473511.jpeg

203 dagar gjorda|77 dagar kvar till Bf
203 days done|77 days to go

Barnets status|Vår lilla tjej är nu cirka 35 cm lång från fot till huvud och väger nästan 1,5 kg. Hjärnan och de inre organen fortsätter att utvecklas och under den här perioden kommer hon lägga på sig mer i vikt. Igår var vi hos barnmorskan och där fick vi höra det lilla hjärtat. Vi fick också veta att lilltjejen redan låg med huvudet nedåt. Läs mer om besöket hos barnmorskan HÄR❤️

Min status| Nu är vi inne i graviditetens tredje och sista trimester…jisses vilken fart det går i. Under den här veckan har jag mått sämre än tidigare veckor. Jag är otroligt trött och blir andfådd av ingenting…många gånger räcker det med att jag står upp. Jag vet att jag har kämpat med detta även under de andra graviditeterna men jag vänjer mig nog aldrig vid det. Förutom detta så har sammandragningarna kommit igång. De kommer främst när jag rör på mig mycket och när jag är jätte kissnödig men jag känner av dem däremellan också. Jag är dock ganska tacksam för att livmodern tränar…det har visat sig vara effektivt med de andra två❤️

Övrigt|Idag var jag med Malva på vårdcentralen. Jag hoppas innerligt att vi kommer få bra svar på blodproven…läs mer om besöket HÄR❤️

Veckans bön|Styr mina tankar kärleksfullt tillbaka till barnet inom mig, vars liv är ett mästerverk som behöver tålmodig tid till att skapas❤️

Puss och kram

0507-2019-0204478466473550736623.jpeg

Baby’s status|Our little girl is now about 35 cm long from top to toe and weighs almost 1.5 kg. The brain and the internal organs continue to develop and during this period she will add more weight. Yesterday we got to hear her heart when we met our midwife and we also got to know that she is already laying with her head down. Read more about the visit HERE❤️

My status|Now we are in the third and last trimester of the pregnancy…the time is flying by. During this week I have felt worse than previous weeks. I am incredibly tired and become breathless just like that…many times it’s enough just to stand up. I have struggled with this during the other pregnancies, but I will never get used to it. Besides this, the contractions have started. They come mainly when I move a lot and when I really need to pee but I feel them in between as well. However, I am quite grateful that the uterus is training…it has proved to be effective with the other two❤️ 

 

 

Other|Today I had to take Malva to the health center. I sincerely hope that we will get good answers from the blood samples…read more about the visit HERE.

This week’s prayer|Guide my thoughts lovingly back to the baby within me, whose life is a masterpiece that takes patience time to create❤️

 

XOXO