0807-2019-0205682539483515384336.jpeg

Veckans bästa start:
Föreställ dig hur du plockar fläderblommor för att kunna göra saft. Föreställ dig nu hur du fem dagar senare fick smaka på din hemmagjorda saft för första gången. Jag bara älskar naturen och allt som den har att ge och känslan av att få göra saker själv…den är underbar. Jag kan förstå varför barnen är så stolta när de klarar att göra saker själva❤️


My weekly best start:
Imagine how you pick elder flowers so that you can make juice. Imagine now that you five days later got to taste your homemade juice for the first time. I just love the nature and all it has to offer and the feeling that you have done it yourself…it’s magic. I can understand why the children are so proud when they can do things themselves❤️

0807-2019-0259578539477411165066.jpeg

Veckans to do list:
Måndag: Göra färdigt flädersaften och packa inför vår minitripp! Idag kommer också Emils två bröder hem med deras respektive…barnen längtar efter att få träffa kusinerna!
Tisdag: Åka till mina släktingar i Tärnsjö…det kommer bli mycket bilbingo🙈
Onsdag: Fira min farmor som fyller 90 år.
Torsdag: Åka hem till vårt älskade Botered igen.
Fredag: Umgås med familjen❤️
Lördag: Umgås med familjen❤️
Söndag: Umgås med familjen❤️


My weekly to do list:
Monday: I will finish the elderflower juice och pack for our mini trip. Today, Emil’s two brothers come home with their respective’s…our kids are longing to meet their cousins!
Tuesday: Go to my relatives in Tärnsjö…there will be a lot of car games🙈
Wednesday: Celebrate my grandmother who turns 90 years old.
Thursday: Go home to our beloved Botered again
Friday: Spend time with our family❤️
Saturday: Spend time with our family❤️
Sunday: Spend time with our family❤️

0807-2019-0203824539481656821315.jpeg

Veckan nystart:
I helgen kände jag mig så less på instagram och bloggen…antagligen för att jag varit trött. Tröttheten har varit värre under den senaste veckan men det är kanske inte så konstigt…BF kommer allt närmre och jag blir bara tyngre och klumpigare. Jag kan känna att jag har lite orealistiska mål med mina sociala medier just nu. Helst vill jag göra ett blogginlägg varje dag men jag inser att det är orealistiskt just nu. Under denna vecka kommer jag därför sänka mina mål❤️

Veckans utmaning: 
Posta 5 blogginlägg istället för 7 utan att känna mig missnöjd och att det inte är bra nog

Puss och kram


My weekly fresh start:
During this weekend I have felt so tired of instagram and my blog…probably because I have not been in the mood. My fatigue has been worse this past week but it may not be that strange…this pregnancy is soon over and I am getting heavier and ungainly. I can feel that I have some unrealistic goals with my social medias right now. I want to make a blog post every day, but I realize that I this isn’t realistic. So during this week I will lower my goals❤️

My weekly challenge:
Post 5 blog posts instead of 7 and try to feel satisfied about it and that it’s good enough❤️

XOXO