0507-2019-0246323465366996279500.jpeg

210 dagar gjorda|70 dagar kvar till Bf
210 days done|70 days to go

Barnets status|Nu är 75% av graviditeten avklarad…vi har bara en fjärdedel kvar att ta oss igenom. Även om det är kort tid kvar så ska lillan växa mycket inne i magen. Just nu är hon cirka 36 cm lång och väger ungefär 1,58 kg. Lagunohåren börjar försvinna och lungor, muskler och hjärna fortsätter att utvecklas. Redan nu kan barnen vända sig med huvudet nedåt och det har vår lilla prinsessa gjort…när hon hickar känner jag det alltid ned mot vänstra ljumsken.

Min status|Jag tror att jag fått foglossning. Det trycker back i rumpan och ner genom låret precis som ischias och så har jag ont över blygdbenet. Det är inte så farligt än och Jag hoppas innerligt att det inte blir värre…jag vill må bra för min familjs skull🙏🏼 Det har också börjat komma råmjölk i brösten men det läcker inte vilket jag är tacksam för. Det räcker med alla mjölkfläckar som blir när amningen väl kommit igång😅 


Baby’s status|Now 75% of the pregnancy is behind us…it’s just a quarter left of the pregnancy. Even if it is a short time left, the little one will grow much more inside my belly. Right now she is about 36 cm tall and weighs about 1.58 kg. The lanugo begins to disappear and the lungs, muscles and brain continues to develop. Our little princess has already turned her head down. When she hiccup, I always feel it down to the left groin.

My status|I think I got SPD. My back/bum is hurting down through the leg and I also have pelvic pain. Right now it’a bearable and I sincerely hope that it will not get any worse…I want to feel well for my family’s sake🙏🏼 The first breast milk has started to be produced but it doesn’t leak which I am grateful for. It’s enough with all the milk stains when the breastfeeding has actually started😅 0507-2019-0254952465375624824291.jpeg

Övrigt|Vi var borta i veckan och det var så roligt men det är alltid skönt att komma hem igen! Någon mer som trivs bäst hemma✋🏼?

 

Veckans bön|Jag ber att min kropp ska få bära denna graviditet ända in i slutet utan krämpor…jag ber att jag ska få må bra❤️


Other|We visited my family in Tärnsjö this week and we had so much fun but I must admit that it’s quite nice to be home again? Someone more who loves to be at home✋🏼?

This week’s prayer|I pray that my body will carry this pregnancy into the end of this pregnancy without ailments…I pray that I will stay healthy❤️

0507-2019-0204948465385620835747.jpeg

Klädet från NA-KD (Hoss x NA-KD)

Puss och kram


Clothes from NA-KD (Hoss x NA-KD)

XOXO