1307-2019-0109893679377527017676.jpeg

I veckan åkte vi på en minisemester för att fira min farmor som fyllde 90 år. Jag kan knappt förstå att någon så klar i huvudet och med så lite rynkor kan vara så gammal…hon ser inte ut att vara äldre än 80. Men det är klart…hon har ganska mycket problem med kroppen. Jag är dock tacksam för att hon inte är dement…det hade tärt på henne mer.


This week we went on a mini-vacation to celebrate my grandmother who turned 90. I can hardly understand that someone so clear in her mind and with so little wrinkles can be so old…she doesn’t look older than 80. Well…she has quite a lot of problems with her body. However, I am grateful that she is not demented…that would have been harder for her to handle.

Min farmor älskar blommor och har vunnit många priser. Nu har hon gett bort många av dem och vad är då bättre än att få många fina buketter❤️


My grandma loves flowers and have won many prizes. Now she has given away many of her flowers so what can be better than getting many beautiful bouquets in present❤️

1307-2019-0218565679506198854636.jpeg

Det var mycket noggrant att barnbarnsbarnen skulle vara med på bild…tänk att det är första generation och fjärde generation på bild❤️


It was very important that the grandgrandchildren would be in the picture with my grandma. On the picture you can se the first and the fourth generation❤️

1307-2019-0154423679362056455178.jpeg

Jag är så glad och tacksam för att dessa två hade varandra att leka med. Dagen hade varit lång att ta sig igenom om de inte haft någon att leka med. Sysslingarna hittade verkligen varandra och lekte glatt och ljudligt❤️


I am so happy and grateful that these two had each other to play with. The day would have been long to get through if they didn’t have anyone to play with. They really found one another and played happily and loudly❤️

1307-2019-0159175679366808135386.jpeg

På eftermiddagen när barnen började bli rastlösa gick vi till min farbror…de äger nämligen en pool. För barnen var detta antagligen det bästa som hände under hela dagen. De började tjata om att få bada redan dagen innan så när de väl fick…då blev det jubel. Malva som annars är ganska försiktig med vatten var som en liten fisk och badade nästan i två timmar. Hon ville absolut inte gå upp så tillslut fick vi luras lite för att få upp vår lilla sjöjungfru🙈 


In the afternoon when the kids started to get restless, we went to my uncle…they own a pool. For the children this was probably the best happening throughout the whole day. They started to nag about bathing the day before so when we said “now we are going to take a swim in the pool” they started to cheer. Malva who is quite careful with water was like a little fish and bathed almost for two hours. She absolutely didn’t want to leave the pool so finally we had to trick her a little to get our little mermaid up from the water🙈 

Jag är så tacksam för min storfamilj…de är viktiga!

Puss och kram


I am so grateful for my family…all of them are important to me!

XOXO