Veckans bästa start:
Imorse satt jag och tittade på bilder från mina andra graviditeter och förlossningar. Jag blir så rörd när jag ser bilderna och kan inte riktigt förstå att vi väntar vårt tredje barn. Jag är så glad och tacksam för mitt liv…för det som varit och det som väntar. ❤️

Veckans to do list:
Måndag: Åka på spa med mina svägerskor och vår underbara svärmor❤️
Tisdag: Ta bort giftiga blommor som växer nära vårt hus!
Onsdag: Det skulle vara en dröm att få plocka lite kantareller!
Torsdag: Undervisa i sång
Fredag: Besöka Trollhättans festival “fallens dagar”
Lördag: BRÖLLOP❤️
Söndag: Inget inplanerat


My weekly best start:
This morning looked trough old pictures from my other pregnancies and births. I get really emotional when I see the pictures and can’t really understand that we are waiting our third child. I am so happy and grateful for my life…for the past and for what the future has to bring!

My weekly to do list:
Monday: Go to Marsstrands spa with my sisters-in-law and our wonderful mother-in-law
Tuesday: Get rid of poisonous flowers growing close to our house!
Wednesday: It would be a dream to pluck some chanterelles!
Thursday: Teach my student about the voice
Friday: Take a trip to the festival ” fallens dagar”
Saturday: WEDDING❤️
Sunday: Nothing planned

Veckan nystart:
Vet ni att under denna vecka har jag känt mig tillfreds med mig själv…det är som att ett lugn har infunnit sig. Mina humörsvängningar är inte lika svängiga och jag har också sänkt kraven på mig själv. “Det är ok att vila en stund på dagen”, “jag behöver inte skriva 7 inlägg varje vecka”…ja ni förstår vad jag menar!

Veckans utmaning: 
Denna vecka ska jag ha som utmaning att komma ut och gå fem promenader. Eftersom jag kan få lite ont när jag går så delar jag upp dem under dagarna och så tar jag dem i ett lugnt och stillsamt tempo. Vi får se hur långt jag orkar gå…jag får anpassa dem efter vad kroppen orkar och klarar av❤️

Puss och kram


My weekly fresh start:
You know…during this week I have felt satisfied with myself…it’s like an inner calm has appeared in my life. I am not as moody as before and I have lowered the demands on myself. “It’s ok to rest for a while each day”, “I don’t have to write 7 posts every week”…well you understand! 

My weekly challenge:
This week I will challenge myself to take five walks. As I can get some pain when I walk I divide them  during the days and I take them in a calm pace. We’ll see how long I can walk and then I’ll adjust them after what my body can manage❤️

XOXO