1907-2019-085213095761573204136.jpeg

217 dagar gjorda|63 dagar kvar till Bf
217 days done|63 days to go

Barnets status|Vår lilla prinsessa växer och växer och är nu cirka 37 cm lång. Hon börjar lägga på sig allt mer i vikt i väger ungefär 1,76 kg. Nu är snart alla organ färdigutvecklade vilket känns skönt…puh…det känns lite som att en milstolpe snart är avklarad. Just nu övar vår lilla ***** på att öppna och stänga ögonen❤️

Min status|Den lugna och vilsamma perioden nu är över. Jag blir allt tröttare, har svårare för att koncentrera mig och kroppen lider av att det är svårare att syresätta den. Jag har ofta hjärtklappning, får mjölksyra och på nätterna är det svårt att hitta den perfekta sovställningen…men jag ska ändå inte klaga…pappa Emil har fortfarande sommarlov och stöttar på så otroligt mycket❤️ 

Övrigt|Imorgon är det bröllop och jag vet inte om jag kan ha klänningen jag har köpt. Känner lite smått panik inför vad jag ska ha på mig men det löser sig nog…det får bli som det blir🙈


Baby’s status|Our little princess grows and grows and is now about 37 cm tall. She begins to put on more weight and weighs about 1.76 kg now. Soon all of the organs are developed which feels good…whew…it feels like we have reach a milestone. Right now our little ***** is practicing opening and closing her eyes❤️ 

My status|The calm and restful period is now over. I get increasingly tired, have more difficulty concentrating and the body suffers from the difficulty of oxygenating it. I often have palpitations, get lactic acid and at night it is difficult to find the perfect sleeping position….but I shouldn’t complain you know….I am so lucky that Emil is still on summer vacation because he is supporting me so much❤️ 

Other|Tomorrow we are going to our friends wedding and I do not know if I can wear the dress that I have bought. I Feel a little panic about what to wear but I know I will find a solution…i just have to🙈

1907-2019-083788695747328915075.jpeg

Veckans bön|Ta hand om mig och min familj under de sista graviditets veckorna. Hjälp oss att förbereda för lillasysters ankomst tillsammans❤️

Puss och kram


This week’s prayer| Take care of me and my family during this last pregnancy week’s . Help us prepare for little sisters arrival together❤️

XOXO